Krmilniki

Krmilni sistemi omogočajo nadzorovano izbiro posegov, tako neposredno ( npr. premikajo rolete dol) ali v  skladu s pogoji , ki so bili določeni (na primer sproži alarm , premikaj rolete dol in vključite namakanje v pol ure ). Vsako gibanje je pod nadzorom senzorjev , ki potem ko je preverijo pogoje, okolje, dajo ali zavrnejo privolitev k operaciji , ter tako zagotoviti največjo varnost .

Edinstven sistem lahko nadzira alarmni sistem , lahko pa tudi celo vrsto Nice avtomatik za dvoriščna vrata , garaže , platnene strehe, tende, rolete in navojna vrata , kot tudi za namakanje in svetlobne sisteme in električne porabnike.

Želite aktivirate svoj SISTEM daljinsko ?

Majhen, tanek in v barvi , idealen za  prenašanje , v torbi ali kot eleganten obesek za ključe ali kot namizno in stensko stojalo , za nadzor celotnega doma, na dosegu roke.

Modularni radio nadzorni sistemi, rolling kode ali bimodalno z vgrajenim transponderjem :Izbira je vaša!

Želite še več VARNOSTI?

Praktične digitalne tipkovnice ali sistemi na dotik za upravljanje kontrole za vstop in izstop iz prostorov.

Želite nadzorovati vse, tudi ko ste zunaj?

S programabilno uro lahko vsak sistem avtomatizacije nastavite kot vam je ljubše, dodelite želeni čas in način uporabe, ki naj bi vas prebudil v jutranje sonce, zaščitil vaše rože od opoldanskega sonca,…. ali ga uporabili za odpiranje in zapiranje rolet v času  ko vas ni doma.

S kontrolnimi sistemi alarmnih central je mogoče urediti do 16 avtomatizacij ali skupine avtomatizacije.

Želite preveriti avtomatiko neposredno iz vašega mobilnega telefona?

Sistem NICE Opera omogoča priročno daljinsko upravljanje in pregled avtomatizacije prek GSM-a  na  mobilni telefon ali pametni telefon.
Regulacija NiceHome se lahko izvaja tudi po telefonu, da se preveri in spremeni stanje, posluša hrup v okolju in izvaja nadzor električnih pripomočkov, luči, avtomatik, peči, …
Krmilni napravi jasno odgovarja, potrdi , prijavi klicatelja novih dogodkov.

Želite skrit nadzor?

V miniaturni dimenzij skrit krmilnik omogočajo vgradnjo znotraj standardnih stenskih stikal ali v zelo majhnih prostorih, zaradi česar je idealen tudi v primeru obnovitvenih del in pri nadgradnji obstoječih sistemov.
Prikrita kontrola omogoča upravljanje doma avtomatizacije, svetlobnih točk, namakalnih sistemov in vseh bremen do 500 W, ki niso neposredno dostopni prek kabla, brez potrebe po zamenjavi obstoječega sistema ali dodatnih zidarskih del.

Želite upravljati gibanje tende in rolete na podlagi vremenskih pogojev ?

Če veter piha premočno ali je sonce prevroče, brezžični senzorji zaznajo vremenske razmere. Zlaganje senčila ali zapiranje rolete se izvede tudi, če niste doma.